..hírek....hírek....hírek....hírek...

2021. 10. 08.

Az erős bóra miatt a mai napon nem rendeztünk futamot. A verseny végeredménye így öt érvényes futammal (egy kiesővel) zárult. A győzelmet a Czap Zoltán vezette Obsession csapat szerezte meg a Nemes NAU 370 (Soponyai Géza) és a Nightmare Makers (Kató Bálint) előtt.

2021. 10. 07.

Az időjárás ezúttal nem kedvezett a mezőnynek, az ötödik futamra esős időben került sor. A szélre ugyanakkor nem lehetett panasz, s kezdeti 20-22 csomós szél a befutóra 10 csomó körülire mérséklődött. A futamot rajt-cél győzelmet aratva Sopiék nyerték Kató Bálint csapat előtt, így az utolsó futam előtt teljesen nyílt lett a küzdelem az első és a harmadik helyért. 

2021. 10. 06.

Változatos időjárási körülmények között került sor a Csillagtúrára, mely kiélezett közdelmet hozott az Obsession és a Csillag II. csapatok között. Schömer Norbiék rögtön az elején két pont előnybe kerültek, s miután a két csapat a továbbiakban ugyanazt a pályát vitorlázta végig, sokáig nekik állt a zászló. A befutó előtti gyengülő szélben azonban Czap Zoliék jobban összpontosítottak, s végül több, mint két perccel megelőzték riválisukat, ami elég volt a pontegyenlőséghez, sőt a korábbi befutás miatt a győzelmükhöz is.

2021. 10. 05.

A nap első felében fújó erős jugó miatt csak kora délután futottak ki a hajók Zadarból. A délután közepére 20 csomósra gyengült jugóban  végül sikerült egy rövidebb futamot megtartani, mely az Obsession csapatának sikerült a legjobban. Rajtuk kívül Kató Bálinték és Kertész Ricsiék is joggal örülhettek, hiszen előző napi teljesítményükhöz képest két-két helyezéssel előrébb futották át a célvonalon.

2021. 10. 04.

Parádés vitorlás időben, 15-20 csomós szélben, ragyogó napsütésben került sor az első két futamra, mely Nemes NAU 370 és az Obsession küzdelmét hozta az élen. Az első futamot Sopiék nyerték közel félperces különbséggel, de Czap Zoliék a második futamban visszavágtak. A közel 20 mérföldes futam befutójában egy méternél kevesebb különbséggel ugyan, de megelőzték ellenfelüket.

Hirdető tábla

2021. október 8.

Az erős (25-35 csomós) bóra miatt a pénteli napon nem rendezünk futamot.

Díjkisztó és búcsúebéd: 13:30-kor a marina éttermében.

Élő közvetítés

Természetesen a verseny valamennyi futamát a Snewisport jóvoltából ismét élőben közvetítettük.  A futamok a fenti képre kattintva visszanézhetők.

Bavaria 41 Sport

p-16.jpg
A versenyt 2018. után ismét a biogradi Bavaria 41 S flottával tartjuk.
Részletes ismertető =>