Újabb két csapat jelentkezésével immáron 17-re emelkedett a résztvevő csapatok száma. A Sunset kormányát a korábbi években a Kis Kék tagjaként megismert Szentiványi Gábor fogja majd, míg a Krazy Kutter csapatát a tavaly Czap Zoliékkel versenyző Kertész Richárd vezeti. S ez utóbbi nem duma.

Szilvássy Attiláék (SailPlus) és Ábrányi Tamásék (Xtreme) nevezésével november végéig 14-re emelkedett a benevezett csapatok száma. De ezzel nem állt le a nevezési kedv, december első hetében két új csapat is bejelentette indulását.

Utóbbiak esetében a csapatnevek ugyan még váratnak magukra, de azt tudjuk, hogy egyiknél a korábbi években a Jolle Team tagjaként megismert Kató Bálint, míg a másikban a versenyünkön először szereplő Horváth Zoltán áll majd a kormánynál.

1 / 3

Please reload

Újra Biogradban!

A XVII. Sail-ing Business Cup kastelai kitérője után 2020-ban újra Biogradból indulnak a hajók. A futamokra ezúttal a Pasman- és az Ugljan-szigetek környékén kerül sor.

Versenyhajó: Bavaria 41 S

A versenyt 2017-es gyártású  Bavaria 41 S típusú hajókkal bonyolítjuk le. A hajó 3 kabinos, így a szalonban lévő fekhelyekkel együtt 8 férőhelyes. Részletek ==>

Élő közvetítés

Természetesen a verseny valamennyi futamát a Snewisport jóvoltából ismét élőben közvetítjük. Részletek=>
  • facebook-square
  • Twitter Square
  • google-plus-square

© 2023 by DIVING SCHOOL. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now