..hírek....hírek....hírek....hírek...

100_0925.jpg

Czap Zoltán és az Obsession nyerte a versenyt

Noha az 5. futam megnyerésével az MZH átmenetileg átvette a vezetést, a 6. futamban az Obssesion alaposan visszavágott, s 3 hellyel előzte meg vetélytársát. Ezzel az összetett verseny első két helye el is dőlt, Czap Zoliék az utolsó futam eredményétől függetlenül megnyerték a versenyt Karacs Zoliék előtt. A bronzérem sorsáról végül az utolsó futam döntött: az azt megnyerő Molnár Gyuriék végetek a harmadik helyen. 

NeoStar.jpg

Egyetlen pont döntött a csillagtúrán

A  10-15 csomós déli szélben megrendezett csillagtúrát a Karacs Zoli vezette MZH 99 pontot gyűjtve nyerte meg a 98 pontos Obsession előtt. A befutó előtti bónuszkört egyedül bevállaló Aerobics 93 ponttal lett harmadik. 

Obsession.jpg

Két nap után Czap Zoliék az élen

A hétfői két futam megnyerésével és a keddi, hosszú túrafutamon szerzett második helyével a Czap Zoltán vezette Obsession csapat magabiztosan vezet az összetett versenyben. Az első napon két második helyet is begyűjtő Revolution a harmadik futamban kizárásra került, így hirtelen nyílt lett a verseny köztük és a harmadik futam megnyerésével a második helyre feljött MZH között. 

védettségi.jpg

Horvátországi beutazási szabályok

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy Horvátországba negatív PCR teszttel vagy a COVID betegségen való átesést hitelt érdemlően bizonyító igazolással lehet beutazni. A magyar hatóságok által kiállított védettségi igazolványt sem a horvát, sem a magyar (!) határon nem fogadják el.

Bav46-3.jpg

Bavaria 46

2021-ben a COVID járvány miatt két időpontban és két hajótípussal rendezzük meg versenyünket. Áprilisban vadonatúj Bavaria 46 vitorlásokkal mérhetik össze tudásukat a versenyzők. Az októberi regatta Bavaria 41 S flottával lesz megtartva.  

Biograd.jpg

Újra Biogradban!

A XVII. Sail-ing Business Cup kastelai kitérője után 2021-ben újra Biogradból indulnak a hajók. A futamokra ezúttal a Murter- és a Kornat-szigetek környékén kerül sor.  

Hirdető tábla

2021. április 20.  19:00

A harmadik futam rajtjánál elkövetett hibája miatt az MZH óvta a Revolutiont. A versenybíróság a felek és a tanúk meghallgatása után helyt adott az óvásnak, így a Revolution a harmadik futamból kizárásra került.

2021. április 15.  21:00

Szombaton a hajókat reggel 9:00 órától kezdve át lehet venni. A helyszíni regisztráció továbbra is 16:00-20:00 óra között lesz.

Élő közvetítés

Természetesen a verseny valamennyi futamát a Snewisport jóvoltából ismét élőben közvetítjük. Részletek=>